CEO – forretningsdirektør – ledelseskonsulent

 

BB portræt rund

Jeg er 45 år visionær og handlekraftig leder. Jeg er adm. direktør for Special Minds, selvstændig ledelseskonsulent og professionel bestyrelsesmedlem.

Jeg bor med min skønne kone og vores fire børn i Voel ved Silkeborg.

Jeg har de seneste år lavet strategi, forretningsplan og organisationsudvikling for forskellige virksomhed med vækstambitioner.

Jeg har været CEO i seks år ved Silkeborg Data. En virksomhed med +200 ansatte. En periode, hvor vi blandt andet har fordoblet virksomhedens omsætning og øget overskuddet markant. Jeg har været med til at sælge virksomheden og havde tre forskellige ejere på de sidste to 2 år som direktør. Jeg har +20 års erfaring som erhvervsleder.

Jeg er optaget af, at flytte mennesker og udvikle produkter og forretningen. Jeg tror på, at de gode og holdbare resultater skabes ved et solidt fundament af dygtige og passionerede medarbejdere, der har høj arbejdsglæde og er commitet til virksomhedens mål.

Jeg har aktuelt følgende hverv og bestyrelsesposter. Adm. direktør for Special Minds, bestyrelsesmedlem i Better Banners  og konsulenthuset ballisager. Formand for it forum, hovedbestyrelsesmedlem i IT branchen.

2011 – Kåret til årets unge erhvervsleder af Junior Chamber midt/vest – se evt her eller lille videoklip fra Jyske Bank TV her
2008 – Kåret til årets ledertalent af erhvervslivet i Silkeborg Kommune
Plads til familien – artikel i erhvervSilkeborg, 2012

Se evt pressebilleder her
Denne hjemeside er vores private hjemmeside.

Se min linkedin profil her.