CEO – forretningsdirektør – ledelseskonsulent

 

BB portræt rund

Jeg er 44 år visionær og handlekraftig leder. Jeg er selvstændig ledelseskonsulent.

Pt. er jeg interim projektleder og ledelses- og organisationskonsulent i København. Jeg bor med min skønne kone og vores fire børn i Voel ved Silkeborg.

Jeg har det seneste år lavet strategi, forretningsplan og organisationsudvikling for en ejer ledet SMV virksomhed med vækstambitioner.

Inden da lavede jeg strategi og forretningsplan for Bluegarden i Norge.

Jeg havde de seneste 6 år været CEO for Silkeborg Data. En virksomhed med 200 ansatte. En periode, hvor vi blandt andet har fordoblet virksomhedens omsætning og øget overskudet markant. Jeg har været med til at sælge virksomheden og haft tre forskellige ejere på de seneste 2 år. Jeg har +20 års erfaring som erhversleder.

Jeg er optaget af, at flytte mennesker og udvikle produkter og forretningen. Jeg tror på, at de gode og holdbare resultater skabes ved et solidt fundament af dygtige og passionerede medarbejdere, der har høj arbejdsglæde og er commitet til virksomhedens mål.

Jeg har følgende hverv og bestyrelsesposter. Bestyrelsesmedlem i Better Banners  og konsulenthuset ballisager. Formand i it forum, hovedbestyrelsesmedlem i IT branchen og Dansk ervervs repræsentant i Vækstforum midtjylland.

2011 – Kåret til årets unge erhvervsleder af Junior Chamber midt/vest – se evt her eller lille videoklip fra Jyske Bank TV her
2008 – Kåret til årets ledertalent af erhvervslivet i Silkeborg Kommune
Plads til familien – artikel i erhvervSilkeborg, 2012

Se evt pressebilleder her
Denne hjemeside er vores private hjemmeside.

Se min linkedin profil her.