CEO / CIO forretningsdirektør – ledelseskonsulent

Hjemmeside | Nobia Careers

Jeg er 49 år, visionær og handlekraftig leder. I Februar 2020 skiftede jeg til en stilling som Director of Strategy, Business Development and IT i Nobia Danmark. Så nu handler den del af mit arbejdslive om køkkener.

Jeg har også bestyrelsesposter og konsulentopgaver inden for ledelse, forretningsudvikling, strategi- og organisationsudvikling ved siden af.

Jeg er selvstændig ledelseskonsulent og professionel bestyrelsesmedlem. Tidligere blandt andet adm. direktør for Special Minds og Silkeborg Data. 

Jeg bor med min skønne kone og vores fire børn i Voel ved Silkeborg. Den ældste dog kun på deltid, da hun er flyttet hjemmefra. 

Jeg har de seneste år lavet strategi, forretningsplan og organisationsudvikling for forskellige virksomhed med vækstambitioner.

Jeg har været CEO i seks år ved Silkeborg Data. En virksomhed med +200 ansatte. En periode, hvor vi blandt andet har fordoblet virksomhedens omsætning og øget overskuddet markant. Jeg har været med til at sælge virksomheden og havde tre forskellige ejere på de sidste to 2 år som direktør. Jeg har +20 års erfaring som erhvervsleder.

Jeg er optaget af at flytte mennesker og udvikle produkter og forretningen. Jeg tror på, at de gode og holdbare resultater skabes ved et solidt fundament af dygtige og passionerede medarbejdere, der har høj arbejdsglæde og er commitet til virksomhedens mål.

Jeg har været i IT branchen i +25 år. Blandt andet som tekniker, supporter, projektleder, udviklingsdirektør og adm. direktør.

Jeg er tidligere formand for it forum og digital lead og hovedbestyrelsesmedlem i IT branchen.

2011 – Kåret til årets unge erhvervsleder af Junior Chamber midt/vest – se evt her eller lille videoklip fra Jyske Bank TV her
2008 – Kåret til årets ledertalent af erhvervslivet i Silkeborg Kommune
Plads til familien – artikel i erhvervSilkeborg, 2012

Se evt pressebilleder her
Denne hjemeside er vores private hjemmeside.

Se min linkedin profil her.