Kategoriarkiv: Ski

Nye skistøvler, stave og gamle ski

Jeg var så uheldig, at få stjålet mit nye skiudstyr (støvler, ski, hjelm, googles, stave og taske) i april måned 2018. Det var kun et år gammelt, og jeg havde lige vendet mig til mine støvler 🙁

Nu har jeg så været ud at købe nye støvler. Det blev denne gang til Tecnica Mach 1 130. Jeg går nu op i flex 130. Spændt på, hvad det gør af forskel. Jeg glæder mig vildt til at prøve dem om 45 dage – ikke at jeg tæller 😉

Som vanlig købt hos Skibutikken i Resenbro. Jeg gav 3.199,- nedsat fra 4.599,-

I går købte disse også disse stave til 400,- nedsat fra 800,- (hos Sport24)

Og disse moderne ski ,-) Salomon BBR Vshape 176×8,9

Nyt skitøj

I går (21.01.2018) købte jeg det fedeste skisæt til dato, hos Jesper i Skibutikken i Resenbro.

Kjus Downforce black-nightshadow

KJUMS15-A06  farve 15016 str 50. Unik topjakke med det nye AC ventilations system, vinder af Ispo Award for mest innovative nyhed.

State of the Art ski jakke i 4 vejs stretch med den unikke 3DeFX+ isolering samt ekstra varme i ryg takket være PCM varme regulering. Super teknisk jakke med masser af detaljer.

Rigtig flot klassisk Kjus jakke i retro stil og design.

Detaljer:– Vandsøjle 30000mm– Åndbarhed 50000mg– Vinterens nyeste innovation, speciel Ventilations system.– Aftagelig neckvarmeri nakken, vandtætte lynlåse,bondede syninger med flotte detaljer. – Snefang– Recco.– Knapper der kan hægte jakke og buks sammen.– Liftkort lomme på ærme, stor lomme på ryg.– Foret mobil telefon lomme.– Lomme til sol og ski briller.

Normalpris 7.995,-

Kjus Formula pant orange

Formula Pant Orange

Enkelt og lækker skibuks fra Kjus designet til mænd. Bukserne har to lommer i siderne, taljen kan justeres med en velcrorem, derudover er der også plads til et bælte. Buksen er lidt højere bagtil ved lænden end foran, det er for at holde ekstra godt på varmen. Omkring fødderne et slidstærkt materiale samt snefang. Med sit 4-ways-stretch er buskerne med god bevægelighed. Vandtætheden ligger på 20 000mm, mens åndbarheden ligger op 20 000g/m2-24h. Sømmene i bukserne er tapet. En super god skibuks som holder dig varm sæsonen igennem, der er fri bevægelighed og god åndbarhed.

Funktioner

– To lommer i siderne
– Tapet sømme
– Velcrorem i taljen
– Plads til bælte
– Højere bagtil ved lænden
– Snefang
– Vandtæthed på 20 000mm
– Åndbarhed 20 000 g/m2-24h
– 4-ways-stretch

Normalpris 3.499,-

Det blev også til et rygskjold:

Bearsuit Soft

Beskrivelse

Fantastisk komfort og høj sikkerhed.

 

Sweet Protection Bearsuit Back Protector er ergonomisk designet til at give et perfekt fit. Rygskjoldet er blødt og komfortabelt, samtidigt med at det er super holdbart og sikkert.

 

Rygskjoldet er fuldt justerbart henover bryst og mave. Det komfortable 3D Mesh som vender ind mod kroppen giver et tæsiddende og komfortabelt fit, som sikrer fuld bevægelsesfrihed.

 

  • MPACT ABSORBTION TECHNOLOGY
  • 01. SAS-TEC SCL 13:
  • 3D-Protector from visco elastic soft foam with outstanding shock absorption values. Anatomically adapted and barely noticeable. High-end engineering for greater safety.”
  • COMFORT & FIT
  • 02. Molded 3D structure with breathable mesh for temperature management
  • 03. Adjustable shoulder strap
  • 04. Fully adjustable chest strap
  • 05. 100mm, Hypalon velcro adjustable waist strap
  • 06. All pads/shock absorbing parts are removable for washing

Normalpris 1.049,-

Det blev også til et par stykker middelware og skiundertøj.

Runa fik denne Salomon Driver hjelm.

Driver

+ ekstra linse

 

Take style and sport performance to a higher plane with the new Driver visor helmet from Salomon.

This unique visor helmet features an easy changing lens system and exclusive Motion Shield System for convenience, fit and comfort. Driver is built with EPS 4D technology for improved safety in glancing impacts.

And for fast, precise fit adjustment, Driver uses Salomon’s Custom Dial Fit system. Together, these features create Salomon’s most progressive visor design.

Normalpris 1.999,-

Hjemmesider over forskellige vintercampingpladser til skiferien

Her er en campingplads (Caravanparksexten) i Italien, som vi helt sikkert skal prøve engang. TOTAL luksus. Kan ikke se, at de har helårspladser, men det er både en sommer og vintercampingplads – i Dolmitterne, lige ved lifterne.

Brochure over caravanparksexten.

Denne side har en kort beskrivelse af forskellige campingpladser til skiferien i europa:

Luksuscampingpladser i Østrig (dog ikke alle vintercamping)

Her finder du en masse god information om vintercamping.

Træning til skiferien

Uge 7 er nok ikke tids nok at begynde at træne til skiferien i uge 10.. :-() Den vanlige udfordring, og jeg synes hvert år at fortælle mig selv, at jeg skal i bedre form til næste år, men nej…

Her er et træningsprogram. Det må være målet at følge de tre gange om ugen indtil ferien. Samt at cykle to gange.