Kategoriarkiv: William

Billeder fra Williams barnedåb

William dåbVi havde en rigtig hyggelig dag, og vil gerne takke alle for hjælpen til, og deltagelse i Williams barnedåb. De forløb ligesom vi havde ønsket os, og det blev en god og lang dag.

Vi startede med barnedåben i Svostrup kirke kl. 9:00, da der ikke var plads i Voel kirke. Mogens døbte William Busk, og begge opførte sig fint gennem hele forløbet 😉

Herefter var der brunch på Voel skole, hvor vi også bød på kaffe og suppe senere på dagen. Der var rigtig godt gang i aktiviteterne, og alle hyggede sig. Flere blev hængende, og da vi var færdige på skole fortsatte vi nogle få stykker hjemme hos os. Vi lukkede og slukkede kl 02:00 – tænk hvis vi havde holdt den en lørdag, som Brian ønskede ;-()

Vi har lagt nogle billeder ud fra dagen. Du kan se dem her.

William hjemme igen

William kom hjem igen i torsdags (3.09.2009), og vi forsøger nu igen at få en “normal” hverdag til at fungere. Det går ganske fint. William har det godt, og vi andre hygger også.

Brian har sin sidste orlovsdag i denne omgang, i dag. Vi har lagt nogle billeder fra weekenden på hjemmesiden. Du finder dem her