Kategoriarkiv: Billeder

Billeder fra Williams barnedåb

William dåbVi havde en rigtig hyggelig dag, og vil gerne takke alle for hjælpen til, og deltagelse i Williams barnedåb. De forløb ligesom vi havde ønsket os, og det blev en god og lang dag.

Vi startede med barnedåben i Svostrup kirke kl. 9:00, da der ikke var plads i Voel kirke. Mogens døbte William Busk, og begge opførte sig fint gennem hele forløbet 😉

Herefter var der brunch på Voel skole, hvor vi også bød på kaffe og suppe senere på dagen. Der var rigtig godt gang i aktiviteterne, og alle hyggede sig. Flere blev hængende, og da vi var færdige på skole fortsatte vi nogle få stykker hjemme hos os. Vi lukkede og slukkede kl 02:00 – tænk hvis vi havde holdt den en lørdag, som Brian ønskede ;-()

Vi har lagt nogle billeder ud fra dagen. Du kan se dem her.

William hjemme igen

William kom hjem igen i torsdags (3.09.2009), og vi forsøger nu igen at få en “normal” hverdag til at fungere. Det går ganske fint. William har det godt, og vi andre hygger også.

Brian har sin sidste orlovsdag i denne omgang, i dag. Vi har lagt nogle billeder fra weekenden på hjemmesiden. Du finder dem her

Nytår på Tenerife

Vi havde nogle fantastiske dage med vores familie på Tenerife fra den 28.12.08 til 04.01.09. Vi var noget spændte på at skulle holde sommerferie om vinteren. Der hører ligesom et par ski og noget sne til ferien om vinteren for os, men ikke denne gang – det var nyt, sol, sommer og badeferie.

Men det var helt kanon, og kan varmt anbefales. Vi tog nogle få billeder dernede, og har lagt nogle af dem op. Du kan se dem her

Afdansningsbal i Voel

Så har Nikoline og flere af hendes venner og veninder gået til dans i ½ år. Grundlovsdag blev i denne anledning brugt på det traditionelle afdansningsbal i Voel. Det var en fin opvisning de havde sat op – små som store. Fedtmule blev bundet, Anders And sprang op af en kiste, og indianerne jog cowboyerne væk.

Du kan her se nogle billeder fra dagen.