Medicinering startet igen – venter på dyrlæg

1. august 2013 0 Af brian

Dagens besøg hos Team Enghavegaard gjorde at jeg kom hjem med medicin (Disuon[xxwhatever]) igen. Lise foreslog 57 ml to gange dagligt i 10 dage – meget lig sidste gang, så det er jeg startet på her til aften. Jeg startede dog med 70 ml. Jeg fik også Ulcer sårbehandling, desinficerende middel og bedøvelse. Så kan den stor omgang starte.. Hun forstår heller ikke, hvorfor jeg ikke kan få bugt med sygdommen, og anbefalede mig derfor at kontakte en dyrlæge… Det er gjort, og han kommer i morgen… Yep – dyrlægebesøg til mine fisk… nørdet 😉 ?

Thomas Clausen (Dyrlæge) fra Herning, som Lise og Søren også bruger, vil umiddelbart køre en meget hårdere kur. 5-6 gange dagligt i tre dage med omkring 70 ml pr gang… Det kræver dog, at jeg holder stærkt øje med PH værdien, som kan risikere at crache (falde markant), hvilket vil slå fiskene ihjel..

Der er to fisk med sår nu. Ginri Kohaku (tror jeg det er – rød og hvid med skæl) er det hårdest ramte. Det mest af dens venstre side er ét åbent står..

Den anden er min nye (2 måneder siden jeg hentede den) – 2 år gamle Chagoi.

Jeg afventer at Jesper kommer i morgen, inden jeg starter behandling af fiskene. – ud over de 70 ml Diosan jeg gav her til aften. Spændende hvad Jesper har at sige i morgen…

Thomas Clausen kan træffes på 40404741.