Prøver med nyt hjemmesidelayout

15. februar 2013 0 Af brian

IMG_0387

Jeg ved ikke helt hvad der skal bruges, men vil gerne have et nyt layout på vores hjemmeside. Hjemmesiden bliver rimelig statisk, men jeg vil dog kunne opdatere den fra distancen uden at være afhængig af redigering på en pc’er, som man er på wix.com, hvilket ellers er en glimrende hjemmeside.

Wordpress logo

Nu har jeg installeret WordPress, og så må vi se hvordan det spiller. Det spiller faktisk ganske godt. Det er ganske nemt at poste til, og der er en intuitvt redigeringsværktøj med, som gør at man meget nemt kan ændre en række af opsætningerne. Jeg var i gang på fem minutter. Det skyldes også, at min side hostes hos siteground, som har installationspakker og det hele til et hav af CMS systemer. Blandt andet WordPress.

Vores gamle hjemmeside var bygget på mambo, som også er ganske glimrende. Men det her virker noget bedre og nemmere at gå til. Facebook integration mm er oppe at køre på få minutter.