SK60 mod trådalger

I går gav jeg 2l SK60 mod trådalger. Jeg har rigtig mange trådalger, og det er umuligt at holde det nede med håndkraft. Jeg gave også SK60i sommeren 2014, og det tog alle trådalgerne. Håber det er ligeså godt denne gang. Selvom vejret nu lige slå om, og det bliver 12-16 grader i den næste uge, med ned til 6 grader om natten. Ikke optimale betingelser for SK60.

Algerne skulle gerne være helt væk i løbet af 3-4 uger og forblive væk i 3-6 måneder. Det håber vi på.

De øvrige alger har jeg fået helt styr på, efter jeg har udskiftet og opgraderet UV lys, så vandet er ellers helt klart.

Opdatering: SK60 viste sig igen i år som et vidundermiddel. Trådalgerne var helt væk i løbet af et 2-3 uger, og dammen er stadig helt fri for trådalger (5.7.2016).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *