Tanker om nyt filter

2. august 2017 0 Af brian

 

 

2017.08.31 01:30

Jeg har nu skiftet filter. Jeg har købt trommelfilter hos Nordjysk Koi center og tilsluttet det. Der var allerede tydelig visuel forskel i vandet samme dag om morgen (efter knap 8 timer). Dagen efter var der total bundklart.

Filteret har nu (2017.09.06) kørt i en uge, uden vedligeholdelse (før skulle jeg tømme siveren to gange om dagen, og den gik alligevel i stå). Vandet er total klart. Det er mega fedt. Jeg har renset to af dyserne en enkelt gang, og dem tror jeg man skal kigge til fra tid til anden.

Trommelfilter PP35

Trommelfilter P35.

Der kan evt læses mere om trommelfilteret (Drum filter) her.

Jeg købte P35 trommelfilteret i søndags og har nu endelig færdigmonteret det 👍💪 det forventer jeg mig meget af. Krævede lige nedtagning af terrassen.

 

Mit besøg hos Lars (Nordjysk Koi Center) 01.08.2017 har sat tanker i gang om nyt filter (Biofilter) og Trommelfilter. Lars anbefaler det kraftigt, og det er vedligeholdelsesfrit.

Bakkishower (4 bakker)Bakkishower