Det svære er, at samle energien i én retning

30. november 2018 0 Af brian

“alt det sprængstof du kan putte i en håndgranat – det er jo 8 meter radios af ødelæggelse… Du kan tage en tiendedel af det og putte i en riffelkugle, og så er det ‘pas på i fem km afstand’. Det er faktisk noget af det svære – det at få energien samlet i én retning”
Ulrik – ikke diagnosticeret ADHD’er – succesfuld forretningsmand og far til en pige med #ADHD.

Det giver SÅ meget mening for mig i vildt mange sammenhænge. Hør ham i denne podcast.

Jeg vil anbefale alle, der er nysgerrige på at forstå hvor forskellige vi er, hvad andre slås med OG kan bringe det til, trods ekstreme udfordringer – at lytte til Diagnosen – Podcast . Morgen, Jasper og deres gæster er fantastiske.

https://itunes.apple.com/dk/podcast/mit-barn-har-adhd-hvad-g%C3%B8r-jeg/id1376109607?i=1000422658794&l=da&mt=2