Ny pumpe installeret

25. juli 2019 0 Af brian

Min pumpe gik i stykker mens vi var på ferie, så vi kom hjem til rimelig grumset vand (måske 30-40 cm sigtbarhed). Jeg skilte systemet og pumpen fra hinanden og fik gang i den igen (20.07.2019). Den kunne dog ikke starte selv, så det var på lånt tid, og den pressede ikke så meget vand igennem, som jeg synes den burde.

Jeg skiftede derfor (24.07.2019) pumpen (DM 20000) til en ny – og opgraderet til en DM-Vario 20000. Jeg får ikke mere pumpekapacitet (på papiret) men mulighed for at justere gennemløbet og energiforbruget.

Den nye pumpe sender MEGET mere vand igennem. Den gamle pumpe var tydeligvis slidt. Så der er tydelig forskel i sigtbarhed. Den er vel øget med en meter på ca 16 timer – så det er bare super.

Pumpen købte jeg hos KOI import.